فناوران

فناوری روز دنیا

یکی از مهندسان برجسته و متخصص ناسا با ارائه طرحی نوآورانه و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های مبتکرانه بدون نیاز به نیروی انسانی، توانسته است در طی یک روز مبادرت به کاشت 36000 اصله درخت نماید. این دستاورد قابل توجه، گویای پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالای فناوری‌های نوین در راستای دستیابی به اهداف توسعه‌ای و محیط‌زیستی است. به‌کارگیری چنین رویکردهای پیشرفته و خلاقانه می‌تواند نقش مؤثری در تحقق اهداف کلان جامعه در زمینه‌های مختلف ایفا نماید.

ابتکار مهندس ناسا برای پرورش و کاشت درخت با هواپیمای بدون سرنشین

جنگل زدایی یکی از بحران های نگران کننده محیط زیست در عصر جدید است. این فاجعه نابودی سالانه 6. 5 میلیارد درخت تهدیدی است برای زندگی انسان ها و از بین رفتن محیط زیست. با توجه به این واقعیت، جایگزینی این همه درخت کار مشکلی است و به جرات خارج از توانایی های نیروی انسانی است. زیرا کاشت دوباره میلیاردها درخت هزینه ی بالایی را در کنار نیروی کار بالا نیاز دارد. در این راستا، ابتکار مهندسان ناسا برای استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین در پرورش و کاشت درختان می تواند راه حل مناسبی برای مقابله با این چالش زیست محیطی باشد.

یک کمپانی برنامه ی عظیمی برای حل این بحران ارائه داده است ، طرحی که با استفاده از تکنولوژی اجرا خواهد شد." لارن فلچر" یکی از مهندسان سابق ناسا طرحی به نام " یک میلیارد درخت در یک آن (زمان) " را آغاز کرده است.

مهندس ناسا

طرح مهندس ناسا برای کاشت درخت

وی با استفاده از هواپیمای بدون سرنشین طرحی را اجرا خواهد کرد که پروسه ی کاشت و رشد گیاه - درختان را با 15 درصد هزینه ی کاشت درخت به روش سنتی انجام دهیم. به گفته ی این دانشمند با این روش روزانه 36000 بوته ی درخت کاشت می شود.کاشت درختان یک فرایند چند مرحله ای است. برای شروع، هواپیماهای بدون سرنشین ثابت بالدار بالا منطقه پرواز وبعد از ارزیابی توپوگرافی، مواد مغذی آن ، و تنوع زیستی در اصل ، پتانسیل برای توانبخشی را تکمیل می کند.

پرورش و کاشت درخت

طرح مهندس ناسا برای پرورش و کاشت درخت توسط هواپیمای بدون سرنشین

بیوگرافی
فناوری روز دنیا
آرشیو موضوعی