فناوران

فناوری روز دنیا

در کشور ژاپن، نوآوران فناوری موفق به توسعه نرم افزاری شده اند که قادر به پیش بینی دقیق کار آتی کاربران می باشد. این فناوری پیشرفته که بر پایه علوم رایانشی و الگوریتم های هوش مصنوعی پایه ریزی شده است، توانایی تحلیل الگوها و رفتارهای کاربران را داشته و می تواند با دقت بالا، پیش بینی های موثری از فعالیت های بعدی آنان ارائه دهد. به کارگیری چنین ابزاری در محیط های کاری می تواند به افزایش بهره وری و کارایی کارکنان منجر شود و در نهایت، موجب بهبود عملکرد سازمان ها گردد.

اختراع نرم افزاری که فکرتان را می خواند!

ژاپنی ها به دلیل داشتن اختراعات برجسته، محصولات با کیفیت بالا و فرهنگ غنی شهرت جهانی دارند. آنها همواره اختراعات جالب و نوآورانه ای را در کارنامه خود ثبت کرده اند. بدون شک، توانایی خواندن افکار دیگران، داشتن حس ششم یا پیشگویی، از جمله ویژگی های محبوب و مورد استقبال در میان دوستان محسوب می شوند. برای این منظور، ژاپن نرم افزاری را اختراع کرده است که قادر به پیش بینی و درک افکار شما است.

این روزها استارت آپ ها در دنیای دیجیتال جایگاه به خصوصی پیدا کرده اند به طوری که کشورهای جهان اول و توسعه یافته به دنبال ارائه بهترین و برترین استارت آپ ها هستند.

از همین رو ژاپنی های برنامه ویژه تری در این خصوص دارند؛ ژاپن قصد دارد با دادن ویزای یک ساله به کارآفرینان استارت آپ ها، شرایط مناسب تری برای راه اندازی استارت آپ ها با تیم های مختلف از سراسر جهان ایجاد کند. جزییات این طرح که در ژاپن به تصویب رسیده، کار آفرینان می توانند تا زمانی که برنامه خود برای راه اندازی استارت آپ و فرهام کردن سرمایه را دنبال می کنند از ویزای یک ساله بهره مند شوند.

گفتنی است در این طرح کارآفرینان خارجی تنها در نقاط خاصی از ژاپن مثل فوکوئکا می توانند برای باز کردن دفتر خود اقدام کنند. البته کارآفرین می تواند حداقل 2 کارمند دائمی نیز با سرمایه گذاری بیش از 5 میلیون ین استخدام کند.

با همه این تفاسیر ژاپنی ها خود نیز پیشرفت های قابل توجهی در ارائه استارت آپ های خاص و برتر کرده اند. در سال های اخیر نرم افزار جالبی در کشور ژاپن اختراع شده است که این روزها از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد. این استارت آپ جالب که بر اساس یک فلسفه ژاپنی ساخته شده است می تواند کار بعدی شما را پیش بینی کند و با نتخاب بهترین راه حل کار شما را آسان تر حل کند.

ژاپنی ها یک فلسفه معروفی دارند؛ حدس زدن چیزی که مهمان لازم دارد، برای مردم ژاپن به عنوان یک فبسفه مهم شناخته شده است. آن هم پیش از آن که خواسته از طرف مهمان به زبان آورده شود.

آقای جاکنی بر اساس این فسلفه ژاپنی، که بیشتر در مورد مهمان نوازی است، توانست استارت آپ جالبی را با عنوان BUTTON طراحی کند.

اساس نرم باتن، برقراری ارتباط بین نرم افزارها و استارت آپ های مختلف است.

برای مثال کاربری که از برنامه ای همچون فوراسکوئر استفاده کند و رستورانی را انتخاب کند قبل از خروج باتن در اوبر بصورت خودکار آدرس رستوران را به یک تاکسی اینترنتی ارسال می کند؛ در عین ناباوری لینک سفارش تاکسی هم به سرعت روی صفحه فوراسکوئر نمایان می شود.

باتن در سه سالی که از عمرش می گذرد توانسته سود بسیاری را نصیب جاکنی کند؛ با این تفاسیر آقای جاکنی به صورت جسورانه تصمیم گرفته است 20 میلیون دلار به استارت آپ خود تزریق کند تا ارزش کلی باتن به 34میلیون دلار برسد.

مدیرعامل باتن برای اقدامات بعدی خود بازارهای پر سود آسیا و اروپا را نسانه گرفته است. علاوه بر این، این نرم افزار برای اتفاقات بزرگتر مانند انتخاب مقصد برای مسافرت در حال ارتقاء می باشد.

با این تفاسیر برای باتن آینده بسیار روشنی پیش بینی می شود؛ چرا که استارت آپ ها معروف و پرکاربرد دنیا نیز سرانجام کارشان به این نرم ازار گره می خورد. از این رو با پیشرفت هایی که مدیرعامل باتن خبر داده است، جایگاه این نرم افزار در آینده نزدیک بهتر از گذشته خواهد شد.

بیوگرافی
فناوری روز دنیا
آرشیو موضوعی