
بررسی ابزارهای امنیتی وب سایت
فناوران ۸ روز پیش
چنانچه با پیوندی مواجه شدهاید که از امنیت آن هیچ آگاهی و اطلاعاتی در دست ندارید، میتوانید با استفاده از ابزارهای آنلاین موجود اقدام به بررسی و ارزیابی امنیت وبسایت مورد نظر خود نمایید. این ابزارهای آنلاین قادر هستند تا با انجام آزمایشهای امنیتی متعدد، وضعیت ایمنی وبسایت را مورد ارزیابی قرار داده و در صورت وجود هرگونه آسیبپذیری یا نقص امنیتی، آن را به شما گزارش دهند. از این طریق میتوانید از سلامت و امنیت پیوند مورد نظر اطمینان حاصل کرده و در صورت نیاز، اقدامات لازم را جهت رفع نواقص احتمالی انجام دهید.
ابزارهای جهانی برای ارزیابی امنیت وب سایت
طی روز ممکن است از طریق شبکه های آنلاین یا دوستان خود با برخی لینک ها و وب سایت های جدید مواجه شوید. این تازگی به دو دسته تقسیم می شود: دسته اول شامل دامنه های معمولی با چند حرف که بیانگر عبارتی هستند، و دسته دوم شامل دامنه های طولانی تر با بیش از 7 حرف و احتمالاً شامل ترکیبی از اعداد و حروف.

بطور کل توصیه ای که برای شما داریم این است که لینک های ناشناس از دامنه های ناشناس را باز نکنید. خواه دوستان شما فرستاده باشند و خواه از طریق اینترنت به آن دسترسی پیدا کرده اید. اما شاید داخل لینک محتوای بخصوصی وجود داشته باشد که ما را ملزم به باز کردن آن می کند و نمیتوانیم از باز کردن آن خودداری کنیم. مشکلی وجود ندارد! چرا که برخی ابزارهای کارآمد وجود دارند که می توانید با استفاده از آنها اقدام به تستامنیت وب سایت کنید که در ادامه این گزارش از بخش تکنولوژی نمناک آشنا خواهید شد. همراه ما باشید.
1-SUCURI
وب سایتSUCURI، یکی از محبوب ترین ابزارها برای تست امنیت وب سایت می باشد که کاملا رایگان است و برای استفاده از آن و قابلیت هایی که داراست، نیازی به هیچ هزینه ای ندارید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که وارد وب سایتSUCURI شوید، لینک موردنظر خود را در آن قرار دهید و سپس گزینه سبز رنگ Scan Website را بفشارید و اجازه دهید تا لینک توسط این ابزار بررسی شود.

توجه داشته باشید که این ابزار می تواند پلتفرم های مختلف را مانند وردپرس، جوملا، مجنتو و... را پشتیبانی کند.
2-Quttera
ابزار Quttera، یکی دیگر از ابزارهای آنلاین است که می تواند فایل های مخرب، فایل مشکوک و... را تنها با وارد کردن لینک در کادر جستجو، به بهترین شیوه ممکن بررسی کند و نتیجه را به شما ارجاع دهد.

3-Intruder
وب سایتIntruder، یک اسکنر قدرتمند Cloud-Based است که با وارد کردن آدرس سایت می تواند تمام زیرساخت سایت را مورد بررسی قرار دهد. لازم به ذکر است که این ابزار برای شرکت آمازون می باشد که خیلی سریع و آسان می تواند تمام ساختار را در سطح یک وب سایت پیچیده بانکی را مورد بررسی قرار دهد. بررسی های امنیتی این وب سایت شامل :
- پیکربندی های اشتباه
- مسائل مرتبط به CMS
- Missing patches
- اسکریپت و...

توجه داشته باشید که این ابزار برای کارهای تخصصی بیشتر استفاده می شود و اگر تصمیم به استفاده از این وب سایت دارید، می توانید با رجیستر در بستر آن، به مدت 30 روز بصورت رایگان از آن استفاده کنید.
4-UpGuard
ابزارUpGuard یکی دیگر از ابزارهایی است که شما با استفاده از آن می توانید اقدام به تست امنیت وب سایت کنید و توجه داشته باشید که استفاده از این وب سایت، کاملا رایگان می باشد. از مهم ترین اسکن هایی که این ابزار انجام می دهد می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛
- ریسک های وب سایت
- ریسک های ایمیل
- امنیت شبکه
- بدافزار یا فیشینگ بودن وب سایت و...

5-Observatory
اگر شما صاحب سایت هستید و می خواهید تمام وب سایت خود را از بعد امنیت بررسی کنید، ابزارObservatory که توسط مجموعه موزیلا طراحی شده است، در این زمینه می تواند به شما کمک موثری کند چرا که تمام ابعاد امنیتی وب سایت را مورد آنالیز و تست قرار می دهد.

6-ImmuniWeb
یکی از معروف ترین و دقیق ترین ابزارها برای تست امنیت وب سایت ها، ابزارImmuniWeb می باشد که همانند یک اسکنر قدرتمند و تحلیلگر، شروع به تست کردن آدرس وارد شده شما می کند. زمانیکه شما آدرسی را در این وب سایت درج می کنید، بالای 100 تست بر روی آدرس وارد شده اجرا می شوند و در نهایت بعد از چند دقیقه به شما جزئیات را ارائه خواهد کرد و توجه داشته باشید که این ابزار از استانداردهای روز بهرمند می باشد.